pondělí 2. ledna 2012

Simon´s cat

Díky svému bratrovi jsem objevila tenhle naprosto skvielý kreslený navímjaktonazvat. (říkejme tomu třeba krátký filmek).
Je to fakt hrozně vtipné a ocení to hlavně majitelé koček. Tedy spíše si uvědomí, jak moc je to pravdivé. Nemajitelům to příjde též vtipné, takže se na to koukněte povoinně a všichni :)

Jedná se hlavně o krátké "filmečky" trvající většinou okolo 1-2minut. Pojednávají o tom, co provádí Simonova kočka, jak jste jistě poznali z názvu. A vtipné je, jak to většinou končí tím, že člověk je bezradný a kočka má hlad.

Zmíním jeden z nich- jedná se o díl s názvem Cat and Mouse.
Je to velice vtipné, ale také trefné. Často se mi stává, že když píšu něco na počítači naše Tečka příjde a začne se lísat. Nudí se. A když ji ihned nezačnu věnovat veškerou svou pozornost a dovolím si takovou nehoráznost, jako pokračovat ve svém programu často si lehá na klávesnici, hraje si s myší a nebo se postaví přímo mezi mě a monitor, tak že nevidí nic než spoustu chlupů. Takže to Simon vystihl přesně. Tedy jen s tím rozdílem, že naše čičimiči ještě neumí vytáhnout kabely, neťukala na monitor a neumí tlapičkou ukázat do tlamičky, že má hlad.
Video je k nalezení na webu: http://www.simonscat.com/Films/Cat-Mouse/

Žádné komentáře:

Okomentovat