středa 17. listopadu 2010

Darujte, darujeme...

Ani vlastně nevím jak to vzniklo a možná to ani nevzniklo a zanikne.
A co čem že to mluvím?
No.. minulý pátek jsem byla ještě s pár svými spolužáky (většinou holky až na jednoho kluka) v jedné organizaci zabývající se pomoci Africe. Hlavně zprostředkovávají adopce na dálku, ale i jiné charitativní projekty (pořádali i např. Ples Afrika).
No a nějak tam vznikl nápad/projekt udělání Bazárku pro Afriku. Jedná se přibližně o to, že by každý přinesl své nepoužívané oblečení, které by si někdo jiný za symbolický poplatek koupil. sice nepoužívané oblečení, ale pravděpodobně takové, jaké by si někdo koupil. Sice je pravda, že tato organizace disponuje v tuto chvíli kontejnerem na oblečení, který bude posílat do Afriky, ale účelem této akce NENÍ tento kontejner zaplnit, ale získat peníze.

Takže pokud máte doma nějaké nepoužívané věci od Versace,D&G,.. :) (prostě jekékoliv oblečení), které již nechcete přineste toto oblečení na tuto akci. Tedy vlastně to oblečení musí být vyprané, nepříliš zničené a koupitelné.
Tato akce se bude konat některý čtvrtek ještě před Vánoci, aby se tam dalo nějaké dárky koupit. Místo tomu propůjčí moje fakulta (HTF-UK).

Takže přijdťe a pomozte Africe!
Další informace poskytnu hned jak je budu vědět.. a teda poskytnu i to, jestli se to uskuteční :)


Takže nejdříve to vypadalo, že se Bazárek uskuteční tento čtvrtek (16.12. 2010) ale po "organizačních" problémech se přesouvá na neurčito!

Žádné komentáře:

Okomentovat