středa 13. ledna 2010

Dětská léta..

Zamyslete se, jak je to dlouho co jste si s něčím hráli? Kdy naposledy jste si našli čas pro sebe a šli si hrát? Jak dlouho jste neřádili ve sněhu, jako pětiletí? Nebo si třeba jenom přečetli knížku?

Člověka velice osvobodí, když si jednou za čas může zablbnout, jako když byl malý. Patří to k lidské přirozenosti, že i v dospělosti si musíme s něčím/někým hrát.

Někteří dospělí muži si pořizují krásná, nová a nablýskaná auta (někteří si pořizují starší ale zato BMW :D ) jiní si pořídí milenku na hraní. Ženy si pořídí děti, aby si s nimi mohly hrát a nikdo je nepodezíral, že se chovají dětinsky.

Jenže co když nemáte ani peníze na auto a ani chuť si pořídit dítě? Co potom?

Právě v těchto dnech se před vámi rozprostírá jedna z nejlepších možností uvolnění stresu a napětí a též návratu do dětských let. Ano, může za to ta krásná bělostná věc, které napadlo více nežli je obvyklé, ale která příliš dlouho nevydrží takže je nutno ji využít hned... Jedná se o sníh!

Takže je nejvyšší čas popadnout někoho za ruku, vzít ze sklepa sáňky a vydat se do nejbližšího parku si udělat kvilión modřin a zažít spoustu srandy. Nemusíte pouze sáňkovat, můžete jít třeba na běžky, válet sudy, prát se a spoustu jiného..
Co naplat, že na vás budou koukat jako na blby... to není nic neobyklého to je normální závist, že jste se k něčemu takovému odhodlali. Ale bude to stát za to, až se budete mokří a naprosto vyčerpaní vracet zpět domů budete nadšení a druhý den budete chtít znovu a znovu. Budete si říkat, jak jste mohli tak dlouho žít bez takového řádění?

Je to tak uvolňující se válet v tom sněhu.. když spadnete nebolí to (jenom studííííí).... takže se vám nemůže nic stát. A unavíte se tolik, že nebudete potřebovat poslouchat ukolébavky (nebo o IP verzi 6 :D ) padnete do postýlek a budete spát do rána. Jen si nesmíte zapomenout nastavit budík..

Já sama jsem dnes a předevčírem byla venku řádit. Obojí s mým bráškou. Hned jak jsme vyšli z domu a já byla poprvé schozena do sněhu bylo mi jasné, že to bude "legen.. wait for it... dary!" a měla jsem pravdu.. Moje koleno na to hned tak nezapomene, bude modré ještě dost dlouho a co teprve všechno to mokré oblečení... Ale stálo to za to... užila jsem si to... a moc :)

Takže rychle hned ještě teď pro teplé oblečení a hned na sníh dokud ještě je. Protože takováto příležitost se vám v létě nenaskytne. To zase bude na výběr spousta otevřených akvaparků a jiných vybíjecích aktivit.
Takže hurá do kombinéz a zpět do dětských let a her!

Žádné komentáře:

Okomentovat