neděle 17. října 2010

Módní peklo

Už jste zaregistrovali webovou stránku s názvem Módní peklo? (www.modnipeklo.cz)
Já jsem na ni narazila čistě náhodou při návštěvě u bratrance. A hned jsem si musela přečíst snad všechny články.

Abych tedy napsala o co se jedná. Autorka/y (předpokládám, že žena protože je to psané v ženském rodě) při procházení Prahou občas vyfotí nějakou osobu (začerní obličej) a poté totálně kriticky ohodnotí oblečení a styl. Vlastně nenechají jedinou nitku suchou.
A nebo výtvory nabízené na stránce fler.cz (www.fler.cz), jestli neznáte tak to je stránka, kde zruční lidičkové nabízejí své výtvory. A to svetry, tašky, kabelky, trička prostě všehochuť. Jsou batikované nebo ne, ale jsou vlastnoručně vyrobené a jsou relativně cenově dostupné. Tak i výtvory nabízené na této stránce jsou na Módním peklu občas "na paškále".

Četla jsem si články na této stránce a nemůžu říci, že bych se vším souhlasila ale hlavně že bych schvalovala styl psaní článků. Ale na druhou stranu něco pravdy na tom je.
Sama občas trnu, když vidím jak se dnešní lidé oblékají. Přiznávám, že na mě by bylo možné také mnoho věcí kriticky ohodnotit a tedy nejsem naprosto dokonalá (kdo je?). Ale snažím se a zas tak hrozně nevypadám (tedy doufám:) ).
Na ulici občas potkáte lidi, kteří naprosto nevědí co nosit a co vyhodit. Nevědí, že sed mají nosit barvy co k sobě alespoň trošku sedí. Nebo že se nemá nosit oblečení, které je již na první pohled malé.
No prostě naši spoluobčané, a bohužel musím uznat že většinou se jedná o příslušnice ženského pohlaví, by se měli naučit jak se oblékat.
A abych nepila víno když káži vodu, pokud se udělá nějaký kurz správného oblékání přihlásím se též :)

Další velice zajímavý a z části i poučný blog je: http://blbablondyna.blogspot.com

Žádné komentáře:

Okomentovat