pátek 2. března 2018

Mňau

Včera jsme s kamarádkou E. byly v kočičí kavárně na Smíchově.


Obě jsme se divily, že nás to nenapadlo dříve do nějaké z těchto kaváren jít, protože jsme obě milovnice koček...
Ale naštěstí to E. napadlo a tak jsme včera byly... A nakonec přišel i její muž L. takže jsme tam nakonec nebyly ale byli.... :)


Je to tam moc pěkné a ty kočky... Mají jich asi deset (u jedné píšou, že odešla do kočičího důchodu což nevím co je...) různých tvarů, barev i věku (myslím že od 2006 po 2016).
Všechny jsou milé a hodné. Dokud tam bylo hodně lidí, tak se moc neobjevovaly, ale pak když se prostředí trochu uklidnilo, tak se tam procházely mezi hosty a nechaly se hladit. Některé vyskočí i na klín, jiné pohladíte jen když projdou kolem...
V jídelním lístku píšou, jak se která jmenuje, co je za rasu a prosí, aby je hosté nezvedali a netahali. (což je někdy těžké dodržet)
Kočky jsou ale vychované, lezou sice po stolech ale do jídla se hostům nepustí (kromě Štístka) a nežebrají... Takže si v klidu můžete užít jejich dorty, panini nebo ostatní pochutiny.


Prostě kočkomilové, běžte tam! :D


Tady je pár fotek osazenstva...






Jen se omlouvám za kvalitu fotek, bylo tam přítmí a kočky se nesmí fotit s bleskem (mají z toho záněty v očičkách a za to žádná fotka nestojí...)

Žádné komentáře:

Okomentovat